Imbracamintea, in general, ne defineste personalitatea. In hainele de zi cu zi suntem ceea ce suntem zi cu zi - noi insine. Cu toate acestea, mergand pe strada, putem vedea sute de oameni la fel ca noi. In hainele pe care le purtam in mod obisnuit suntem eleganti sau "sport" sau "funky", dar suntem… "de zi cu zi". Ce se intampla insa atunci cand o ocazie deosebita ne face sa ne simtim unici, mai "noi insine" decat de obicei, sau pur si simplu intr-un anume rol pe care trebuie si vrem sa il interpretam? Purtam un costum!

Unul dintre secretele incontestabile ale succesului in show-business a fost, este si va fi costumul, definit prin design si culoare, in combinatii cat mai spectaculoase. Orice spectacol are si o latura estetica, fara de care performanta artistului in sine nu poate fi cu adevarat pusa in valoare. Fie ca este vorba de patinaj artistic, gimnastica ritmica, dans modern, concert de muzica usoara sau opera, teatru sau reprezentatii de circ, estetica unui spectacol este data de efectele de lumina, pirotehnie, sunet si nu in ultimul rand de costum. Costumul reprezinta insasi personalitatea de scena, imaginea si felul in care artistul este perceput de catre public. Pentru a trage o concluzie, imaginati-va o piesa de Shakespeare jucata in… pantaloni scurti.

Ocazia - o receptie, un bal, un bufet suedez, o inaugurare, o lansare, o emisiune in direct, un Revelion… si astfel se contureaza eternul vis feminin: regina petrecerii! Pentru a fi in centrul atentiei prin eleganta si unicitate, costumul trebuie ales cu cea mai mare grija. Nici o paieta nu are voie sa se desprinda de la locul ei. Fiecare centimetru patrat de tesatura trebuie sa se potriveasca perfect si sa se armonizeze cu trupul. Croiala si finisajele trebuie sa fie pur si simplu perfecte.

Un bal mascat este intotdeauna un prilej de distractie - "cine-i cine?". Fie ca vrem sa nu fim recunoscuti, fie ca vrem sa fim senzationali, fie ca ne realizam o fantezie la care visam de mult, un costum de carnaval este cea mai buna solutie. Atat pentru adulti, rafinati si subtili, cat si pentru copii, simpatici si expresivi.