Imaginati-va o casa noua - peretii sunt proaspat zugraviti, parchetul straluceste, ferestrele sunt largi si luminoase dar… ceva lipseste totusi. Cu ochii mintii, mobilati casa in cel mai mic amanunt. Imaginati-va mobila de tineret, apoi mobila stil, apoi mobilier baroc - de fiecare data casa va arata altfel, va avea un aer propriu, o atmosfera. Cu toate acestea, parca ceva totusi lipseste. Daca v-ati intrebat vreodata ce anume lipseste din casa dumneavoastra, raspunsul va este acum la indemana: decoratiunile interioare.

Baldachinele, de diverse design-uri si stiluri, dau camerei dumneavoastra de dormit un aspect de epoca; cu o cuvertura asortata, practica si decorativa, veti fi un adevarat castelan renascentist, clasic sau baroc si, in acelasi timp, veti avea confortul dorit.

Fereastra nu este un subiect pe care sa-l putem ignora in cazul amenajarilor interioare. O fereastra amenajata cu gust si creativitate schimba complet ambianta interiorului, care devine mai placut, mai cald, mai primitor. Virginia's Collections dispune atat de idei, cat si de posibilitati, pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie perfecta, de la draperii si perdele pana la aranjamente sofisticate, dar usor de intretinut si garantate pe termen lung.

Arcadele si usile pot fi decorate in acelasi mod, respectand ambianta incaperii si decoratiunile ferestrelor, pentru a da interioarelor dumneavoastra un plus de eleganta si stil.

Toate aranjamentele pot fi realizate in orice combinatie: simple sau cu draperii si perdele, cu jaluzele de orice tip (verticale sau orizontale). Draperiile si perdelele pot fi fixe sau mobile (culisante) pe sine speciale, tip cortina, cu mobilitate catre dreapta sau catre stanga etc.

Virginia's Collection's garanteaza toate aceste amenajari pe termen lung, fotografiile acestora fiind anexa la certificatul de garantie.


Plapumile Virginia's Colections sunt confortabile prin greutatea redusa, elegante, ornamentale, practice si usor de intretinut, pot fi realizate la diferite dimensiuni, pentru a se potrivi gusturilor si necesitatilor dumneavoastra. Lenjeria completa pentru pat, placuta si estetica, se asorteaza cu atmosfera dormitorului si este confortabila. La toate acestea se adauga cuverturile asortate, practice si decorative, care confera interiorului un aspect ordonat si primitor.

Seturile de pat oferite de Virginia's Collections - Conforter Set, Simple Set si Custom Set - contin piese suplimentare fata de seturile de pat obisnuite si sunt garantate 1 an.


Folosite in special pentru a completa aspectul intim si confortabil al paturilor, fotoliilor si canapelelor, pernele decorative pot avea cele mai diverse forme, culori si modele. Ele pot fi provocatoare - pentru dormitoare, confortabile - pentru living-room, amuzante - pentru camerele copiilor, multifunctionale - pentru toata familia sau, pur si simplu, decorative.

Suporturile pentru servirea meselor, asa-numitele "placemats" sunt indicate atat pentru aranjarea meselor obisnuite, cat si a celor festive, realizate in stil unic, fiind deosebite si usor de intretinut. Pe langa toate acestea, un avantaj important al suporturilor pentru servirea meselor este protectia pe care o asigura suprafetelor sensibile si delicate ale mobilierului dumneavoastra.

Menite sa adauge interiorului dumneavoastra un plus de eleganta si originalitate, accesoriile decorative sunt disponibile intr-o gama functionala si creativa larga; pentru detalii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Un exemplu ar fi ornarea brazilor de Craciun si pregatirea interioarelor pentru Sarbatori sau ocazii festive.